Mulle v 36

Barnen har hittat plankan som grävdes ner för över ett år sen! Äppelringen är puts väck, men allt i plast ser ut precis som det gjorde när den grävdes ner! De hade många kloka funderingar, och pratade mycket om att djuren kan ta skada av skräp i naturen! Känns gott att höra deras självklara inställning till nedskräpning!!! Inget ska lämnas kvar, utom äppelskrutten och andra matrester som djur och insekter kan ta vara på!

Idag hittade vi återigen bruna flugsvampar!

Under vår lilla pronomad i Moss-skogen fick några av oss syn på en grupp Nötväckor som rörde sig bland granarna. Så intressant att kika på hur de flög och klättrade, på jakt efter maskar och insekter trodde barnen.

Lite kol-teckning hann vi också med innan mellanmålet!

Barnen har önskat pinnbröd, så det fick det bli till mellanmål!

Comments are closed.